Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Pentti Kallionpää

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Pentti Kallionpää

.

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista. Esittelemme uusia ehdokkaita viikoittain.

Pentti Kallionpää

Olen Hämeenlinnalainen ja taustaltani Kanta-Hämäläinen.
Koulutukseltani olen insinööri , HHJ-tutkinnon suorittanut (Hyväksytty hallituksen jäsen) ja koko työurallani ollut aina täysin tulosvastuullisissa tehtävissä pääosin talouden, hallinnon ja tuotannon alueilla eri alan yrityksissä (mm. teknologia teollisuus, vienti- ja tuontiyhtiöt kaupan-alalta, yrityskehitys yhtiöt jne.). Olen tottunut myös koulutus- ja luennointitehtäviin sekä hallitustyöskentelyyn erikokoisissa yritys- ja kiinteistöyhtiöissä.
Omaan myös kokemusta kunnallisen elinkeinoyhtiön johdosta, joten on tullut tutuksi myös kunnallinen toimintamalli ja tavat miten asioita viedään eteenpäin yritysten, asukkaiden ja seudun eduksi.
Kolmannen sektorin toiminta on myös minulle luontaista ja hyvin tuttua. Toimin edelleen muutaman yrityksen yrityskummina tukien yrittäjien toimintaa. Olen jo useamman vuosikymmenen ajan ollut mukana mm. urheilun saralla, aikanaan itse aktiivisesti urheillen ja ollut pitkään mukana kotipaikkakuntamme urheiluelämässä Hämeenlinnan Tarmon tehtävissä,toimien niin ohjaus-, valmennus-, hallinto- kuin talousasioita hoitaen sekä SM-tason kilpailuja vetäen. Hämeenlinnan Palloiluhalli Oy:n toiminnassa olen ollut sen syntyhistoriasta lähtien ja edelleen myös sen hallituksen jäsenenä alkutaipaleelta saakka. Omaan myös yhdistystoiminnan kokemusta valtakunnan tasolta (SAHK Ry:n hallitus, Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto). Hämeen Mobilisteissa olen toiminut puheenjohtajana usean vuoden ajan toimintaa kehittäen ja eteenpäin vieden mm. oman hallikiinteistön hankinta.
Kunnallinen yhteisten asioiden kehittäminen ja eteenpäin vieminen on aina kiinnostanut minua ja olen valmis antamaan koko tarmokkuuteni yhteisten olojemme hyväksi ja hyvinvointimme ehostamiseksi.