Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Annemari ”Kaisa” Kuvaja

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Annemari Kuvaja

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Annemari Kuvaja

Kaupunkilaisten hyvin tuntemalla iloisella kukkakauppiaalla riittää suurta sydäntä myös yhteisten asioiden äärelle. Kaisa asuu
Kukostensyrjässä, mutta on alun perin pitäjien tyttöjä – taustat löytyvät Hauholta ja Tuuloksesta.
Kaisan perheeseen kuuluu yrittäjämies Seppo ja kaksi aikuista lasta Alma, joka on juuri valmistunut kauppatieteiden maisteriksi ja Alpo, joka opiskelee Turun yliopistossa kauppa- ja taloustieteitä.
“Olen toiminut yrittäjänä Hämeenlinnassa 28 vuotta ja matkan varrella olen ollut mm. Hämeenlinnan Yrittäjien puheenjohtajana. Yritystoiminta jos mikä, on kaupungin elinvoiman kivijalka. Yksi kaupungin tärkeimpiä tehtäviä onkin luoda edellytyksiä yrityksille ja yrittäjille kehittää, kehittyä ja menestyä. Tässä näen suuria mahdollisuuksia ja haluan tuoda korteni kekoon!”
Valtakunnallisesti Kaisa on verkostoitunut ja vaikuttaa toimimalla mm. Suomen Kukkakauppiasliiton puheenjohtajana.
Myös nuoret ja koulutus, tulevaisuutemme, ovat Kaisan sydäntä lähellä. Kaisa on ollut mukana Opetushallituksen työryhmässä luomassa floristin ammattitutkinnon perusteita, fokuksena
koulutuksen työelämälähtöisyys, jonka jälkeen tehtävät jatkuivat Opetushallituksen alaisessa tutkintotoimikunnassa. Lisäksi Kaisa opiskeli vielä näyttötutkintomestariksi.
Tavoitteena alkavalla vaalikaudella on mm. olla mukana vaikuttamassa ja luomassa ratkaisuja, joilla kaupungin keskusta säilyy viihtyisänä ja elinvoimaisena ja palveluita on kannattavaa tarjota.
Päätöksenteossa pitää käyttää molempia, tunnetta ja järkeä.

Annemari Kuvaja