Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Jari Koskinen

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Jari Koskinen

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Jari Koskinen

Olen 60-vuotias valtiotieteen maisteri Hauholta. Töitä olen tehnyt Hämeenlinnan Seudun Osuuspankissa pankinjohtajana, HPK:ssa toimitusjohtajana, kansanedustajana, ministerinä, Euroopan Jälleenrakennus- ja Kehityspankissa Lontoossa johtajana sekä Kuntaliitossa toimitusjohtajana. Lisäksi olen viljellyt kotitilaani vuosikausia. Tällä hetkellä hoidan tilani metsiä ja olen parin pienen yrityksen hallituksessa.

Kokemusta kunnanvaltuustosta kertyi 28 vuoden ajan Hauholla ja muutaman vuoden verran Hämeenlinnan kaupunginvaltuustossa.

Harrastukseni ovart golf, jääkiekko ja salibandy. Naimisissa ja kaksi aikuista lasta. Sotilasarvo yliluutnantti.

Jari Koskinen