Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Seppo Kuvaja

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Seppo Kuvaja

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Seppo Kuvaja

Kokenut isännöintialan yrittäjä, kiinteistöjen taloudenpidon ja päivittäisen arjen asiantuntija tietää mihin rahamme kuluvat, mitä asumiseen tulee. Sepolle tulevaisuuden Hämeenlinna on kehittyvä ja turvallinen paikka elää, asua ja yrittää. Hyvässä yhteisössä on ihmisille mahdollisuuksia toteuttaa itseään niin työssä kuin vapaa-ajan harrastuksissa.

“Olen kuluneen valtuustokauden aikana saanut toimia paitsi valtuutettuna, myös kaupunkirakennelautakunnan 1. varapuheenjohtajana ja Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Koen olevani parhaalla paikalla kun tarkastellaan kaupunkiyhteisön tarjoamia mahdollisuuksia hyvään elämään. Työtä on vielä jäljellä, joten olen valmis jatkamaan yhteisten asioiden parissa luottamushenkilönä. Työnipuolesta vaikutan myös Kiinteistöliitto Kanta-Hämeen hallituksen jäsenenä.”

Seppo perusti isännöintitoimiston Isännöinti Kuvajan vuonna 1996 ja tällä hetkellä yritys työllistää 15 alan ammattilaista. Laadukas ja innovatiivinen isännöintityö palkittiin, kun Isännöintiliitto valitsi Isännöinti Kuvajan vuoden isännöintiyritykseksi vuonna 2013.

Jokaisen menestyvän miehen takana seisoo nainen, sanotaan. Niin tässäkin tapauksessa – Kaisa, kaikkien tuntema paikallinen kukkakauppias. Perheeseen kuuluu myös kaksi aikuista lasta Alma,joka on juuri valmistunut kauppatieteiden maisteriksi ja Alpo, joka opiskelee Turun yliopistossa kauppa- ja taloustieteitä.

Kaupunki ei ole valmis ja se tuskin ensi vaalikaudellakaan valmistuu, mutta monissa asioissa on menty ja tullaan menemään eteenpäin. Kaupungin kehittämistä pitää edelleen jatkaa ja hyviä hankkeita edistää unohtamatta tarkkaa taloudenpitoa.

Seppo Kuvaja