Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Päivi Lindqvist

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Päivi Lindqvist

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Päivi Lindqvist

Olen Päivi Lindqvist 34-vuotias luokanopettaja Hämeenlinnan Kukostensyrjästä. Työskentelen tällä hetkellä Riihimäellä Haapahuhdan idyllisessä pikkukoulussa.

Tärkein kuntavaaliteema minulle luokanopettajana on laadukas perusopetus. Hyvän luku-, kirjoitus- ja laskutaidon tulee olla jokaisen peruskoulunsa päättävän oppilaan hallussa! Tämä jää sanahelinäksi, ellei sen eteen tehdä oikeasti töitä eli panosteta perusopetukseen. On arvovalinta, mihin verotulot käytetään, opetukseen vai elinvoimahankkeisiin. Kaikkeen ei rahat riitä. Koulutuksesta ei pidä leikata, vaan siihen pitää satsata! Vain siten voidaan aidosti ennaltaehkäistä nuorten syrjäytymistä. Hämeenlinnan kouluissa tarvitaan osaavia ja päteviä opettajia, riittävästi koulunkäyntiohjaajia ja laadukkaita oppimateriaaleja. Suurin painoarvo tulee kuitenkin antaa tuntikehykselle, sillä se antaa raamit arjen koulupäiville. Kymmenen vuoden työkokemuksella tiedän, millainen tämän päivän koulu on. Tiedän, missä tarvitsemme lisäresursseja ja mikä on turhaa. Olen työskennellyt niin pienessä kyläkoulussa Janakkalan Vähikkälässä kuin Hämeenlinnan Seminaarin koulussa. Tällä kokemuksella tiedän, että erilaiset koulut ovat suuri rikkaus ja Hämeenlinnankin etu! Haluan antaa kokemukseni ja ammattitaitoni hämeenlinnalaisten lasten ja nuorten hyväksi. Haluan viedä kentän äänen kuuluville valtuustoon ja lautakuntaan. Haluan vaikuttaa siihen, että Hämeenlinnassa valitaan suurhankkeiden sijaan peruskoulutus ja sivistys! Vain tällä tavoin Hämeenlinnasta voidaan aidosti tehdä lapsiystävällinen kaupunki, jonne uudet lapsiperheet haluavat muuttaa.

Kaksi muuta sydämen asiaa minulle ovat pendelöinti ja kaavoituspolitiikka. Niistä toit lukea lisää politiikkosivultani, joten seuraa minua somessa:https://www.facebook.com/lindqvistpaivi

Päivi Lindqvist