Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Pasi Laine

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Pasi Laine

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Pasi Laine

Olen 44 -vuotias, hämeenlinnalainen johtamisen- ja turvallisuuden asiantuntija. Työskentelen Hämeenlinnan korkeakoulukeskuksessa johtamisen lehtorina sekä sivutoimisesti turvallisuusasiantuntijana. Koulutukseltani olen MBA (KTM), AmO, poliisi ja ICT-ins.Olen kunnallispolitiikassa mukana kolmatta kautta ja olen tähän mennessä toiminut mm. Hämeenlinnan kaupungin valtuuston varavaltuutettuna, Eteva kuntayhtymän tarkastuslautakunnan puheenjohtajana, lautamiehenä sekä KHSHP:n valtuuston varavaltuutettuna.

Poliittiset tavoitteeni kunnallispolitiikassa ovat saada Hämeenlinnasta elinvoimaisempi ja iloisempi kaupunki elää, kitkeä kunnallista korruptiota, kehittää terveydenhuoltoa, erityisesti erikoissairaanhoitoa laadukkaammaksi ja edistää lasten ja nuorten asioita muun muassa vaatimalla suurkoulujen sijaan pieniä kouluja perusopetuksen yksiköiksi. Avokonttorit tai -oppimistilat eivät toimi. Kehittämishankkeiden rationalisointi ja mitoittaminen Hämeenlinnan mittakaavaan ovat myös tavoitteitani. Hämeenlinnasta on saatava oikeudenmukaisempi ja vetovoisempi kaupunki elää – jokainen meistä sen ansaitsee, pian. Pendelöijien ei pidä kärsiä parkkitalojen pysäköintimaksuista. Laadukkaat peruspalvelut ovat kriittinen vetovoimatekijä. Puolueiden ryhmäkuri ei saa rajoittaa järkevää ja oikeudenmukaista vallankäyttöä.

Vapaa-aikani kuluu perheeni parissa sekä korruptioaihetta käsittelevän tutkimuksen parissa, tohtorikoulutukseen liittyen.

Olen oikea valintasi, mikäli riitelyn sijaan kaipaat sopua, nykysuunnan sijaan suunnanmuutosta Hämeenlinnassa tai katteettomien lupausten sijaan vastinetta äänellesi. Äänestä osaamista, oikeudenmukaisuutta ja suunnanmuutosta valtuustoon. Lupaan epäitsekkäästi ajaa hämeenlinnalaisten etua.

Mottoni: ” Idiotismi on innovatiivisuuden alku”. Sinä päätät, minä ajan.

Pasi Laine