Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Jenna Kankaanpää

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Jenna Kankaanpää

Tervehdys kaikille!

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Jenna Kankaanpää

Minä olen Kankaanpään Jenna, 38-vuotias yhteisömanageri Hämeenlinnan Nummelta. Olen saanut toimia kuluneen valtuustokauden kaupunginvaltuutettuna, kaupunkirakennelautakunnan jäsenenä, joukkoliikennejaoksen puheenjohtajana, maakuntavaltuutettuna ja Hämeen ammattikorkeakoulun hallituksen jäsenenä. Olen ehdolla jatkokaudelle Hämeenlinnan kaupunginvaltuustoon.

Haluan rakentaa tulevaisuuteen rohkeasti katsovaa viihtyisää kaupunkia, jossa palvelut toimivat hyvin. Itselleni erityisen tärkeitä asioita ovat joukkoliikenteen ja väylien kehittäminen edelleen, napakka ja tavoitteellinen ympäristöpolitiikan hoitaminen sekä aktiiviset toimet elinvoiman ja yrittäjyyden tukemiseksi. Teen siis tulevaisuuden politiikkaa, en jää paikalleni, enkä halua vilkuilla taustapeiliin paitsi oppiakseni menneisyyden virheistä.

Politiikassa olen oppinut, että yksin ei saa aikaan mitään, vaan parhaat päätökset syntyvät yhteisellä valmistelulla ja työllä. Politiikka ei ole nollasummapeliä, eikä pikavoittoja ole jaossa. Mustavalkoisuus ei ole politiikassa hyve, maailma pitää nähdä sen kaikissa väreissä. Ja järkeä tarvitaan, sitä ihan tavallista arkijärkeä 🙂 Siispä olen käytettävissänne huhtikuun kuntavaaleissa jatkamaan työtä Hämeenlinnan parhaaksi. Ollaan yhteydessä ja tullaan tutuiksi!

FB: facebook.com/KankaanpaaJenna

Nettisivut: www.jennakankaanpaa.com

Jenna Kankaanpää