Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Kari Mononen

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Kari Mononen

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Kari Mononen

Tehdään yhdessä Hämeenlinnasta taas pykälän verran parempi paikka asua ja elää!

Olen 47-vuotias perheenisä ja nuorisotyönohjaaja Hämeenlinnan Luolajasta. Perheeseeni kuuluu vaimoni Maria ja 3. ja 6. -luokkalaiset lapsemme. Työurani olen tehnyt kirkon palveluksessa. Työn ohella toimin valmentajana HPK:n 08-syntyneiden poikien jääkiekkojoukkueessa sekä toiminnanjohtajana hämeenlinnalaisessa harrastejääkiekkoseura Ugly Ducks Hockeyssä.

Pidän tärkeänä kaupunkilaisten äänen kuulumista kaupunkimme toiminnassa ja päätöksenteossa – osallisuutta, yhteisöllisyyttä ja yhteyttä – juuri sitä, mitä kotikaupunki voi parhaimmillaan olla! Haluan olla tuomassa osaltani tuoretta näkemystä hämeenlinnalaiseen arkeen ja päätöksentekoon. Omaan laaja-alaista näkemystä ja kokemusta työstä erityisesti lapsiperheiden ja nuorten hyväksi. Kaupunkimme tulee mahdollistaa mielekäs asuminen, eläminen ja harrastaminen kaikille asukkaille; ikään, varallisuuteen tai kaupunginosaan katsomatta.

Olin edellisissä kuntavaaleissa (2017) ehdokkaana tullen tuolloin valituksi varajäseneksi sivistys- ja hyvinvointilautakuntaan. Asuessamme aiemmin Riihimäellä olin mukana vaaleissa vuonna 2008, tullen tuolloin valituksi varajäseneksi perusturvalautakuntaan. Seurakuntavaaleissa 2018 tulin valituksi Kokoomuksen ehdokkaana Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan diakoniatyön johtokuntaan. Vuoden ´15 seurakuntavaaleissa tulin valituksi aikuis- ja lähetystyön johtokuntaan. Valtuustokauden ´10-´14 toimin tuon johtokunnan 1. varajäsenenä.Työuran varrella olen toiminut – ja toimin edelleen – työyhteisöni pääluottamusmiehenä (Juko) ja työsuojeluvaltuutettuna useamman kauden.Työn ohella pyrin harrastamaan monipuolisesti liikkumista niin jääkiekon kuin ulkoilun ja kuntosaliharjoittelun merkeissä. Olen ollut mukana vapaaehtoisessa maanpuolustustyössä koko aikuisikäni. Myös Lions-toiminta on osa arkeani.

Tule mukaan tekemään kotikaupungistamme vielä pykälän verran parempi – tehdään yhdessä Hämeenlinnasta meidän näköisemme ja kokoisemme kaupunki!Voit halutessasi olla minuun yhteydessä Facebookin, Twitterin tai sähköpostin välityksellä – myös puhelimitse tavoitat minut.

Facebook: https://www.facebook.com/KariMononenKok

Kari Mononen