Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Kalle Virtanen

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Kalle Virtanen

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Kalle Virtanen

Maalaisjärkeä päätöksentekoon, on minun mottoni asioiden hoitamisessa.

Olen Kalle Virtanen 57-vuotias Hirsimäessä asuva maa- ja metsätalousyrittäjä ja everstiluutnantti evp. Kolmen aikuisen lapsen isä. Puolustusvoimissa keskeisimmät tehtävät olivat hallinnon ja logistiikan johtamisen parissa.Olen intohimoinen liikunnan ja luonnon ystävä. Minut näkee maastossa usein kompassin tai sauvojen ja suksien kanssa. Myös elämä moottori- ja raivaussahan kanssa on luontainen tapa pitää kunnostani huolta. Minut löytää myös eri urheilulajien katsomoista ja kulttuuritapahtumista.

Olen nyt ehdolla kolmatta kertaa kaupunginvaltuustoon. Olen tällä valtuustokaudella 1. vara valtuustoon sekä sivistys- ja hyvinvointilautakunnan jäsen.Tavoitteeni valtuustokaudella 2021 – 2025 ovat: Elinvoima ja palvelut kuntoon

– Kaikkialla Hämeenlinnan kaupungin alueella on hyvä elää ja yrittää

– Kaupungin asukkaat saavat tarvitsemansa julkiset palvelut laadukkaasti tuotettuina

– Kaupunki edistää asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä kaikin mahdollisin keinoin

– Kaupunki ei korota kunnallisveroa eikä maksuja

www.kallevirtanen.fi

Kalle Virtanen