Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Jarmo ”Jami” Vainio

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Jarmo Vainio

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Jarmo Vainio

On sanonta: ”Ikä on pelkkiä numeroita”, joka ei pidä paikkaansa. Ikä tuo mukanaan myös näkemystä, kokemusta ja yhteistyötaitoa.

Olen Jarmo Vainio 66v Kankaantakana asuva, eläkkeellä oleva päiväkodin johtaja. Valtuutettu ja yhdistys- ja luottamustoimien asiantuntija niin kunnan kuin srk:n piirissä. Olen urheilun ja kulttuurin suurkuluttaja katsomossa. Lajeina jalkapallo ja salibandy, konsertit, teatteri sekä elokuvat.

Toimin valtuuston lisäksi Hämeenlinnan Asunnot Oy hallituksen varapuheenjohtajana, sivistys- ja hyvinvointilautakunnan varajäsenenä sekä Ammattiopisto Tavastian tarkastuslautakunnan varapuheenjohtajana. Toimin myös seuraavien yhdistysten hallituksessa: Koivikkokoti, Ilonpisara, Kansallinen kulttuuriyhdistys sekä Lasten Liikunnan Tuki ry.

Minulle tärkeitä asioita ovat lasten liikuntaan kannustaminen sekä omasta kunnosta huolehtiminen Hämeenlinnan loistavissa maastoissa.

Vanha ja hyvä vaalilauseeni on ”SINÄ PÄÄTÄT PÄÄTÄNKÖ MINÄ!”

Jarmo Vainio