Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Janne Liukkonen

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Janne Liukkonen

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Janne Liukkonen

Laitetaan hommat jiiriin ja kunta kuntoon!

Olen 26-vuotias paljasjalkainen Hämeenlinnalainen, erittäin potentiaalisena ehdokkaana Hämeenlinnan valtuustoon Kokoomuksen listoilta. Asun Ojoisilla Puistonmäessä, perheeseeni kuuluu kaksi pientä lasta joiden huoltajana toimin täysipäiväisesti.

Politiikasta löytyy taustaa jo suunnilleen 10 vuoden ajalta. Elämänkokemusta kävin muutaman vuoden keräämässä Hämeenlinnan ulkopuolelta ja siellä huomasi hyvin kuinka hieno kaupunki meillä on. Tärkeimpänä pidän kaupunkimme pitämistä hyvän ja sujuvan arjen kaupunkina. Ikävä kyllä silmien edessä oleva kehitys on sitä pilaamassa mutta vielä on aikaa muuttaa suuntaa! Olen kaupunkilaisia kuunteleva vaihtoehto joka ei pienistä tuulista meni nurin. Minuun saa iskeä vaikka pyörremyrsky, sekään ei minua kaada! Moni puhuu, mutta harva tekee! Minä puhun, mutta teen vielä enemmän.

Tärkeimpinä asioina minulle ovat:

1. Lapsiperheiden asiat: Päiväkodit, sujuva arki, päivähoitoasiat, koulut, lapsiperheköyhyys sekä tukipalvelut.

2. Pieni- ja keskituloisten asiat: Olen itsekin elänyt köyhyyden rajamailla ja ei tässä vieläkään hurraamista ole 2017 vuonna tapahtuneen konkurssin seurauksesta ulosottovelallisena. Ymmärrän erittäin hyvin kuinka raha voi olla tiukassa ja minkälaista siitä suosta on nousta.

3. Yrittäjyys: Olen yrittäjäluonteinen persoona ja perustin ensimmäisen yrityksen ennemmin kuin valmistuin koulusta. Nykyään työntekijänä, mutta aikanaan kun saan karistettua konkurssin jälkeisen velkataakan pois, niin minut löytää varmasti pyörittämästä omaa yritystä. Ymmärrän myös erittäin hyvin yritysten vaikutuksen Hämeenlinnaan ja Hämeenlinnan talouteen. ME tarvitsemme yrityksiä ja yrityksiä pitää auttaa saamaan yritys pyörimään.

Koulutukseltani olen LVI-asentaja, jonka olen päivittänyt ammattitutkinnoksi ja lisäkouluttautunut kylmäasentajan pätevyyksiin. Tällä hetkellä toimin palvelupäällikkönä LVIS ja rakentamisen palveluita tarjoavassa yrityksessä.

Säilytetään yhdessä Hämeenlinna, Hämeenlinnana!

Ota Facebook-sivuni seurantaan. www.facebook.com/JanneLiukkonen Pian avautuu kotisivutkin osoitteeseen: www.janneliukkonen.fi

Janne Liukkonen