Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Sari Rautio

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Sari Rautio

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Sari Rautio

Ei minä vaan me. Se on minun tapani tehdä politiikkaa. Kukaan ei voi tehdä kaikkea mutta jokainen voi tehdä jotain, ja jokainen meistä voi edistää sitä että kaikki pääsevät mukaan.

Olen 52 vuotias neljän nuoren aikuisen äiti ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sairiosta. Lähden nyt jo kuudensiin kuntavaaleihin, ja syy siihen on ilo, intohimo ja halu tehdä edelleen töitä Hämeenlinnan ja hämeenlinnalaisten eteen. Lähdin aikanaan politiikkaan edistääkseni yhdenvertaisuutta ja mahdollisuuksien tasa-arvoa. Sitä työtä haluan edelleen jatkaa, ja pyydän siihen tukeanne.

Harrastan monenlaista liikuntaa, lukemista ja olen ikuinen opiskelija, tällä hetkellä suoritan yritysneuvojakoulutusta Hyriassa. Pohjakoulutus on yo markkinointimerkonomi, ja kasvatustieteen opintoja Helsingin yliopistossa. HHJ tutkinto on suoritettu, samoin kuntapuheenjohtajakoulutus.

Haluan että Hämeenlinna on kestävän kehityksen ja kasvun edelläkävijä, niin Hämeessä kuin Euroopassakin. Sivistys, osaaminen, vapaus ja vastuu. Siinä syy miksi Kokoomus on puolueeni. Siksi sydän on oikealla.

Sari Rautio