Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Kari Aaltonen

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Kari Aaltonen

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Kari Aaltonen

Olen Kari Aaltonen, 51-vuotias paljasjalkainen Hämeenlinnalainen jo vuodesta 1969. Asun Hauhon pitäjässä. Olen varavaltuutettu, yrittäjä, yhdistysaktiivi, kolmen aikuisen lapsen isä ja kolmen lapsenlapsen vaari.Harrastan mm. moottoripyöräilyä, liikuntaa monessa muodossa, nyt hiihto on se ykkösjuttu näin mahtavilla keleillä sekä maalaamista.

Olen aktiivisesti mukana monessa yhdistyksessä, toimien puheenjohtajana, varapuheenjohtajana sekä hallituksen jäsenenä.Toimin mm. Ehyt ry.n valtuustossa, Raittiuden ystävät ry.n liittovaltuustossa, SILTA-yhteistyöryhmän varapuheenjohtaja,Raittiusyhdistys Sarastus ry. puheenjohtaja jne.

Olen ehdolla Hämeenlinnan kaupunginvaltuustoon, koska haluan vaikuttaa rakkaan kotikaupunkini asioihin. Olen syntynyt, käynyt päiväkodin, käynyt kouluni sekä harrastanut Hämeenlinnassa. Hämeenlinna on vahvasti osa identiteettiäni. Mies voi lähteä Hämeenlinnasta, mutta Hämeenlinna ei miehestä.

Hämeenlinnassa on monenlaisia haasteita, joita haluan olla ratkaisemassa. Näitä haasteita ovat esimerkiksi syrjäytyminen, päihdeongelmat, työttömyys, vetovoimaisuus, talous ja nyt viimeisimpänä koronan aiheuttamat ongelmat.Tiedän pystyväni hyödyntämään laajaa kokemusta ja tietotaitoa kaupunginvaltuustossa.

Haluan myös tuoda nuorten, vanhusten ja toimintarajoitteisten ihmisten näkökulmia mukaan päätöksentekoon. Haluan olla pitämässä ääntä pitäjien puolesta. Pitämässä huolen siitä, että pitäjien palvelut, terveydenhuolto ja kyläkoulut säilyvät sekä pysyvät näin elinvoimaisina. Tätä vajetta haluan olla korjaamassa itse näiden ryhmien edustajana.

SIKSI Kari.

Kari Aaltonen