Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Suvi Karvo

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Suvi Karvo

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Suvi Karvo

Olen Suvi Karvo, 29-vuotias tradenomi ja Kokoomuksen kuntavaaliehdokas Hämeenlinnasta. Olen kiinnostunut laaja-alaisesti monista asioista ja harrastan monipuolisesti mm. kuntosalia, lenkkeilyä, valokuvausta ja matkailua.

Kuntapolitiikka kiinnostaa, koska olen seurannut politiikkaa niin kauan, kun muistan. Kunnat tarvitsevat nuoria ihmisiä, jotka haluavat aidosti muutosta sekä samalla vaikuttaa päätöksiin omassa kunnassaan. Hämeenlinna on mahdollisuuksien kaupunki, ja haluan olla mukana kehittämässä kotikunnastamme parempaa asuinpaikkaa kaikille.

Kolme kärkiteemani ovat:

  1. Maaseudun elinvoima
  2. Nuorten syrjäytyminen
  3. Hämeenlinnan matkailu.

Muita tärkeitä teemoja omassa kampanjassani ovat harrastus- ja liikuntamahdollisuudet ja koulutus.

Matkaani kohti kevään kuntavaaleja pääset seuraamaan kaikille julkisessa profiilissa Instagramissa @suvikunnalle. Ota rohkeasti yhteyttä! Kuuntelen mielelläni, mikä on juuri sinulle tärkeää kotikunnassamme Hämeenlinnassa.

Suvi Karvo