Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Johanna Maasto

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Johanna Maasto

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Johanna Maasto

Lähden mukaan näihin vaaleihin, koska olen aina halunnut vaikuttaa niin yhteiskunnallisissa kuin organisatorisissa asioissa. Työurani olen tehnyt erilaisia organisaatioita kehittäen niin hallinnollisesti, rakenteellisesti kuin viestinnällisesti, aina asiakkaita palvellen. Tätä kokemusta olen nyt valmis käyttämään Hämeenlinnan hyväksi, kuntalaisia kuunnellen.

Vaalipäivä sunnuntaina 18.4.2021 ratkaisee, ketkä konkreettisesti toimiin tarttuvat. Itse olen valmis ottamaan tehtävät vastaan. Olen Hämeenlinnan asialla. Lähden siitä, että päätöksenteon pitää perustua tietoon ja kokonaisharkintaan. Siksi on tärkeää kuunnella kuntalaisia ja etenkin heitä, joihin tehtävät päätökset ensisijaisesti vaikuttavat. Tämä tarkoittaa toimivaa ja vastuullista vuorovaikutusta kuntalaisten kanssa, ei vain muodollisuudet täyttävää ilmoitustauluilla tiedottamista.

Kaupunki on kuntalaisia varten, ei organisaatiota varten. Päättäjien työtä on päätöksenteko, vaikkei se aina ole helppoa. Tehdyistä päätöksistä tulee kantaa vastuu. On selvää, että yksin ei työtä tehdä ja siksi vuorovaikutus yli erilaisten rajojen on tärkeää. Olen aina valmis osapuolia kunnioittavaan yhteistyöhön.

Haluan antaa oman sitoutumiseni ja panokseni asioiden hoidossa sekä paremman huomisen rakentamisessa.

Johanna Maasto· viestintä- ja kehittämisasiantuntija, päätoimittaja· johtamisen erikoisammattitutkinto, tiedottajan tutkinto, tradenomi· vankka osaaminen hallintotyöskentelystä eri luottamustehtävissä yli 15 vuoden ajalta.

Johanna Maasto, kuntavaaliehdokas Hämeenlinna www.instagram.com/johannamaasto.hml/

Johanna Maasto