Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Jari Eerola

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Jari Eerola

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Jari Eerola

Olen 48- vuotias tuuloslainen maatalousyrittäjä. Viljelen Toivaalan kylässä vanhaa sukutilaa, tuotantosuuntana naudanlihan- ja viljantuotanto. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2000 lähtien. Koulutukseni on Agrologi AMK ja muuta työkokemusta olen saanut mm. 1990 luvulla Hämeen Uusyrityskeskuksessa projektipäällikön tehtävissä.

Meillä on uusioperhe, johon kuuluvat nykyinen puolisoni ja hänen kaksi lasta ja minun yläkouluikäiset kaksoispojat. Minulla on lisäksi kaksi täysi- ikäistä lasta.

Luottamustehtäviä minulla on Lammin seurakunnassa, Hämeenlinnan seurakuntayhtymässä ja MTK Hämeen liiton johtokunnassa. Olen toiminut monissa maaseudun energia- ja kehityshankkeissa ohjausryhmä- ja asiantuntijajäsenenä. Kaupungin luottamustehtäviä minulla ei ole, mutta olen ollut mukana Hiilineutraali Hämeenlinna ohjausryhmässä asiantuntijajäsenenä.

Kunnallisessa päätöksenteossa tulee ottaa huomioon taloudellinen, ekologinen ja sosiaalinen vaikuttavuus, hyvinvointi syntyy näiden osa- alueiden tasapainosta.

Fossiilitaloudesta ollaan siirtymässä nopealla tahdilla kohti kiertotaloutta. Neitseellisen raaka- aineen käyttäminen on muuttumassa entistä tuomittavammaksi. Nopealla tahdilla tapahtuva muutos on ahdistavaa, mutta tarjoaa kuitenkin paljon mahdollisuuksia luoda parempaa yhteiskuntaa. Tarvitaan rohkeutta ja osaamista tehdä päätöksiä tulevaisuuteen.

Hämeenlinnan Liitoskunnissa kipuillaan vielä vuosikymmenenkin jälkeen suhdetta kantakaupunkiin. Haluan olla rakentamassa siltaa tämän henkisen rajan ylitse. Tahtotilani on edistää liitoskuntien elinvoimaisuutta ja oikeudenmukaista kohtelua.

Jari Eerola