Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Veli-Pekka Kulmala

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Veli-Pekka Kulmala

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Veli-Pekka ”VP” Kulmala

Olen 68-vuotias ujo, pieni, hiljainen, vaalea maalaispoika Hämeestä. Olen syntyisin Hämeenlinnasta, mutta sukujuuret ovat suurimmalta osin Savosta. Olen edelleen työelämässä kevytyrittäjänä nimikkeellä myyntikoordinaattori.

Koulutukseltani olen markkinointimerkonomi, ylioppilas ja liikenneopettaja ja juuri tässä järjestyksessä työn ohessa suoritettuina eli olen ikuinen oppija. Sotilasarvoltani olen reservin kapteeni.

Perheessäni ovat opettajavaimo ja kaksi opiskelevaa tytärtä, ja tässä kohtaa iskee ujous ja hiljaisuus; akkavalta.

Työn puitteissa on vuosien varrella kerääntynyt laajalti kokemusta ja näkemystä matkailun sekä henkilöliikenteen parista muualtakin kuin Suomesta. Opettamisesta ja nuorisotyöstä on myöskin omakohtaisesti tullut hankittua sekä elämyksiä että tekoja. Yhdistystoiminnassa olen ollut mukana Hämeenlinnan Suomi-Amerikka yhdistyksessä eli SAM Hämeenlinnan ja Hämeenlinnan FinnBritts yhdistyksien hallituksessa jo parikymmentä vuotta sekä Hätilän kokoomuksen hallituksessa jo pariinkin otteeseen. Yhteiskuntavastuuta olen kantanut eri elimissä mm. Hämeen Kesäyliopiston johtokunnassa.

Tavoitteena on olla luomassa tulevaisuuden Hämeenlinnaa yhteistyössä positiivisessa keskusteluympäristössä muiden saman tavoitteen omaavien henkilöiden kanssa. Huolena on koko Hämeenlinnan kokonaisvaltainen kehitys ja palveluiden saavutettavuus tasapuolisesti sekä koulutuksen että nuorison yhteisöllisen kasvatuksen jatkuminen turvallisessa ympäristössä.

Hämeenlinna pitäjineen on tullut tutuksi edellisessä työelämässä koulukuljetuksien suunnittelussa ja operoinnissa, joten niin keskusta- kuin reuna-alueet ovat tuttuja.

Eilistä et voi muuttaa, mutta huomiseen voit vaikuttaa.

Sininen on lempivärini ja sydän oikealla paikalla.

Veli-Pekka Kulmala