Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Jesse Saviniemi

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Jesse Saviniemi

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Jesse Saviniemi

Olen 25-vuotias agrologiksi valmistunut työssä käyvä nuori. Työskentelen maatalouden parissa niin kotonani Iittalassa, kuin työpaikallani Riihimäellä.

Olen asunut Iittalassa suuren osan elämästäni ja kasvanut maatilalla. Peruskoulun kävin nykyisessä Iittalan yhtenäiskoulussa, Lukion Hämeenlinnan Lyseon lukiossa ja ammattikorkeakoulu opinnot suoritin HAMK:in Mustialan toimipisteessä Tammelassa, jossa suoritin agrologitutkinnon vuosina 2016-2020. Lukiosta valmistumisen jälkeen suoritin varusmiespalveluksen alta pois.

Nykyisessä työssäni Riihimäellä Wihuri oy:n Teknisellä kaupalla kohtaan ihmisiä mm. Hämeenlinnan, Forssan sekä Riihimäen seutukunnista erityisesti maatalouden tai koneurakoinnin puolelta. Päivän politiikka onkin usein yksi aihe josta asiakkaat saattavat avata keskustelun.

Politiikka on aina kiinnostanut minua, joka johtunee osittain myös minua edeltäneistä kolmesta sukupolvesta perheessämme, jotka ovat olleet vahvasti mukana politiikassa omana aikanaan.

Hämeenlinnan ympäristön vetovoimaisuuden parantaminen on tärkeä prioriteetti nykyhetkessä, jotta kaupunkimme elinvoimaisuus turvattaisiin. Tärkeää on myös, että Hämeenlinna olisi tunnettu asukas- ja yritysystävällisenä kaupunkina. Mielestäni kaupunkimme tulisi nähdä kokonaisuutena, jossa kaupunkimme ”syrjäkylät”: Kalvola,Renko, Hauho, Lammi sekä Tuulos olisivat olennainen osa kaupunkimme vetovoimaisuuden parantamisessa jatkossakin.

Tarjolla siis nuorta politiikasta kiinnostunutta verta Hämeenlinnan valtuustoon. Jaksetaan vielä kaikki tämän toisen ”koronakevään” läpi, eiköhän tästäkin vielä sisulla selvitä!

Jesse Saviniemi