Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Karoliina Frank

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Karoliina Frank

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Karoliina Frank

Olen 47- vuotias, Lopen kunnanjohtajan virasta yrittäjäksi hypännyt hallintotieteiden maisteri. Asun puolisoni Tapion ja italianvesikoira Mocan kanssa kantakaupungissa, Eteläkadulla. Perheeseeni kuuluvat uusioperheemme lapset Saana, Pinja ja Leevi.

Olen aktiivinen ja toimelias – niin yhteiskunnallisesti kuin omassa elämässänikin. Ohjenuorani on, että ihminen oppii lähes mitä vain. Vaikka minulla on akateeminen koulutus ja olen pääosan työurastani toiminut asiantuntijana ja johtajana, tartun myös käytännön toimiin. Viime syksynä suoritin linja-autonkuljettajan pätevyyden, osaan tapetoida, maalata, kutoa, saan nuotion syttymään ja teltan pystyyn. Tykkään ihmisistä: rakastan ajatusten vaihtoa toisten kanssa (lähes yhtä paljon kuin siivoamista)! Ihan kaikkea en kuitenkaan tee enkä osaa: Laulamisen, pilkkimisen ja ratsastamisen jätän muille.

Mielipide minulta löytyy asiaan kuin asiaan. Katson elämässä eteenpäin ja uskon, että omaan elämään ja ympäröivään maailmaan voi monelta osin itse vaikuttaa. Kannatan vahvasti mahdollisuuksien tasa-arvoa – sitä, että kaikille annetaan yhtäläinen mahdollisuus tavoitella menestystä. Olen vaikuttaja ja toimija. Pohdiskelun jälkeen pitää alkaa tapahtua. #tuumailustatoimeksi.

Nuorena nojasin niin henkilökohtaisessa elämässäni ja valinnoissani kuin työssänikin ennen kaikkea järkiperusteisiin. Iän ja erilaisten, kipeidenkin elämänkokemuksen myötä olen ymmärtänyt myös tunteiden arvon ja tärkeyden elämässä mutta myös päätöksenteossa.

Nyt kun työelämäni sen sallii, olen valmis antamaan aikaani minulle rakkaaksi muodostuneen kotikaupungin kehittämiseen. Koulutukseni, työ- ja elämänkokemukseni johdosta minulla on osaamista, taitoa ja halua työskennellä kotikaupungin, sen asukkaiden ja yritysten hyväksi.

Ajatuksiani, vaaliteemojani ja elämääni voit seurata fb:ssa ja instragramissa (Karoliina Frank). Soita, laita viestiä tai tule käymään – minut löytää sosiaalisen median lisäksi myös Eteläkatu 5:stä!

Karoliina Frank