Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Timo Saviniemi

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Timo Saviniemi

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Timo Saviniemi

Kokemusta – näkemystä – yhteistyökykyä

Olen Timo Saviniemi 61-vuotias Saviniemen sukutilaa viljelevä maanviljelijä ja sähköurakoitsija Hämeenlinnan Iittalasta. Kunnan ja maakunnan luottamustehtävissä olen ollut mukana 24 vuotta. Kuluvalla valtuustokaudella toimin varavaltuutettuna ja Hämeenlinnan Liikuntahallien hallituksessa. Koulutukseltani olen agrologi amk ja sähköinsinööri. Vapaa-aikani täyttää erilaiset aktiiviset harrastukset, kuten metsästys ja muu luonnossa liikkuminen, moottoripyöräily, golf ja mahdollisuuksien mukaan mökkeily ja lukeminen. Maatilalla vapaa-ajan ja työn erillään pitäminen on joskus hankalaa ja usein ne menevätkin sujuvasti sekaisin. Uusperheeseeni kuuluu vaimo ja neljä aikuista lasta.

Veri vetää edelleen vaikuttamaan yhteisiin asioihin ja kehittämään Hämeenlinnaa vetovoimaisemmaksi ja elinvoimaisemmaksi kaupungiksi, mahdollisuuksiahan meillä siihen löytyy. Hämeenlinnalla on etuna monimuotoisuus ja mahdollisuus tarjota hyvinkin erilaisia asuin- ja toimintaympäristöjä asukkaille ja yrityksille kantakaupungissa ja pitäjäkeskuksissa. Logistisesti hyvä sijainti pääliikenneväylien varrella mahdollistaa monipuolisen pendelöinnin joka suuntaan ja edesauttaa yrityksien sijoittumishalua kaupunkiimme. Nämä seikat ovat vahvuuksiamme ja niiden jatkuvuus on turvattava jatkossakin kaavoituksella ja infran kehittämisellä, ne ovat kasvun ja vetovoiman avaintekijöitä.

Timo Saviniemi