Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Sanna Pesula

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Sanna Pesula

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Sanna Pesula

Olen 38-vuotias suhteellisen tuore hämeenlinnalainen. Olen asunut lähes koko ikäni Hämeenlinnan ympäryskunnissa ja muutin tänne isäni kotikaupunkiin kolmisen vuotta sitten Hausjärveltä. Asun tällä hetkellä Sampo 3:ssa.

Työskentelen Riihimäellä maailman suurimman kuminan tuottajan palveluksessa tehtaanjohtajana sekä kuminan viennin parissa logistiikkapäällikkönä. Tiesitkö että yli kolmannes maailman kuminasta tulee Suomesta?

Hausjärvellä asuessani tulin valituksi edellisissä kuntavaaleissa valtuustoon ja sain paikan myös kunnanhallituksessa, ja siitä se kipinä kuntapolitiikkaan oikeastaan minun kohdallani syttyi. 

Toimin myös Hausjärven Yrittäjät ry:n hallituksessa vuosina 2017-2018 sekä puheenjohtajana vuonna 2020. Yrittäjyys ja suomalainen ruoantuotanto on lähellä sydäntäni ja toimin myös vuosina 2017-2019 MTK Hausjärvi-Riihimäki ry:n johtokunnan jäsenenä. Olen ollut mukana järjestötoiminnassa myös Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry:ssä mm tiedottajana vuonna 2014.

Tällä hetkellä olen Suomen Yrittäjien Kansainvälisyysvaliokunnan  jäsen sekä mukana Ri-Hy Kauppakamarin liikenne- ja logistiikkavaliokunnassa.

Haluaisin olla mukana kehittämässä seudusta kotimaanmatkailun sekä ruokamatkailun ykköstä. Meillä on täällä Hämeenlinnassa paljon nähtävää ja paljon elämyksiä koettavaksi, ja ilman uusia asukkaita sekä yrityksiä emme säilytä tätä elinvoimaa jota täällä jo on. Oma unelmani oli asua Hämeenlinnassa vielä jonain päivänä, niin eikö voitaisi tehdä siitä yhdessä monen muunkin unelma?

Sanna Pesula