Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Sari Lapikisto

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Sari Lapikisto

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Sari Lapikisto

Olen ehdolla kunnallisvaaleissa sillä ajatuksella, että jokainen on oikeutettu omiin mielipiteisiinsä ja saa niistä myös avoimesti kertoa, ilman arvostelua tai yhteiskunnallista painetta. Minun arvoni varmasti eroavat jollain tapaa sinun arvoistasi, mutta uskon, että lopulta meillä on kuitenkin yhteinen päämäärä; asua ja voida hyvin sekä kehittyä ihmisinä ja samalla kehittää yhteistä kuntaamme.

Olen 35-vuotias, kolmen lapsen äiti. Koulutukseltani olen rakennusinsinööri ja toimin teknisenä asiantuntijana korjausrakentamisen puolella. Olen myös sivutoiminen yrittäjä sekä toimin perustajana ja puheenjohtajana urheiluseurassa.

Harrastan kilpaurheilua jalkapallon ja futsalin parissa, toimien kapteenin roolissa. Joukkueurheilu on kehittänyt minua ihmisenä, muokaten minusta muita kuuntelevan ja arvostavan persoonan. Minulla on rohkeutta ottaa kantaa asioihin ja tuoda esiin omia sekä muiden vahvuuksia. Yhteistyö on avainsana uudistumisen edessä.

Koen olevani ikuinen seikkailija ja haluan visioida uutta ja kehittää ympäristöäni parhaani mukaan. Haluan olla ehdolla ihmisenä ja luoda luottamusta omalla persoonallani. Asioille varmasti löydetään paras mahdollinen ratkaisu, kunhan jaksamme tehdä ja visioida tulevaa yhdessä.

Sari Lapikisto