Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Kari Suokas

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Kari Suokas

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Kari Suokas

Olen 56-vuotias asianajaja. Työurastani olen työskennellyt noin puolet asianajotehtävissä ja toisen puolen Hämeenlinnan kaupungin virkamiehenä. Virkamiesurallani toimin pitkään kaupunginlakimiehenä ja sen jälkeen liiketoimintajohtajana.

Vuosien varrella olen ollut mukana monenlaisessa yhdistystoiminnassa ja toiminut erilaisissa luottamustehtävissä. Aiemmin olin myös kaupunginvaltuutettuna kahdella valtuustokaudella.Tällä hetkellä tärkein luottamustehtäväni on Hämeen uusyrityskeskuksen hallituksen puheenjohtajuus.

Asun Hämeenlinnan läntisellä alueella Hirsimäessä. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme aikuista lasta, joista vain nuorimmainen asuu enää kotona. Lastenlapsia on kaksi. Myös vanhempani asuvat Hämeenlinnassa.

Harrastukseni liittyvät luontoon ja liikuntaan. Harrastan hiihtoa, pyöräilyä ja retkeilyä. Apparan, Tervaniemen ja Aulangon maastot ovat tulleet vuosien varrella hyvin tutuiksi. Erilaiset metsänhoitotyöt sukutilallamme tuovat virkistävää vaihtelua juristin päivätyöhön. Vaihdankin ammattiini kuuluvat viralliset työvaatteet vapaa-ajalla erittäin mielelläni metsurin varusteisiin.

Kari Suokas