Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Antti Ahonen

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Antti Ahonen

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Antti Ahonen

Joku saattaa muistaa minut Haluatko miljonääriksi -visailustakin. Olen se hymyilevä mies Hämeenlinnasta!

Olen 43-vuotias filosofian maisteri, kokoomuksen valtakunnallinen kuntavaalipäällikkö, yrittäjä ja muusikko Hämeenlinnan Käikälästä. Olen koulutukseltani historian ja yhteiskuntaopin opettaja. Tein töitä opettajana aiemmin yli kymmenen vuotta, ja nyt olen ollut puolueen työntekijä kolme vuotta.

Olen perheenisä, isänmaanystävä ja Hämeenlinnan kaupunginvaltuutettu. Tällä hetkellä johdan Hämeenlinnan sivistys- ja hyvinvointilautakuntaa ja toimin sekä kaupunginvaltuustossa että Hämeen maakuntavaltuustossa, jossa olen kokoomusryhmän puheenjohtaja. Olen Hämeenlinnan Kokoomuksen puheenjohtaja. Lisäksi toimin Suomen Vuokranantajien Kanta-Hämeen aluepäällikkönä.

Erityisen lähellä sydäntäni ovat veronmaksajien rahojen vastuullinen käyttäminen sekä verojen keventäminen, yrittäjyys ja elinvoima, lapsiperheiden asiat, autoilijoiden asiat sekä kotiseuturakkaus ja isänmaallisuus.

Puhun seitsemää vierasta kieltä. Sotilasarvoni on luutnantti (sotilaspoliisi).

Rakastan tietokilpailuja ja harrastan musiikin soiton ja laulun lisäksi reserviläistoimintaa, historiaa, kuntosalia sekä heraldiikkaa ja liputustiedettä. Olen kirjoittanut tai toimittanut myös useita kirjoja, mm. valtakunnallisen, sisäministeriön hyväksymän Liputustieto -liputusoppaan.

Antti Ahonen