Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Noora Lavonen

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Noora Lavonen

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Noora Lavonen

Tekemällä voidaan vaikuttaa asioiden suuntaan ja virheistä voidaan ottaa opiksi. Yhteisellä tekemisellä on iso merkitys yhteiskunnan kehittymisessä ja toisista huolehtiminen luo turvaverkkoa jokaisen ympärille.

Olen 38-vuotias naimisissa oleva kahden lapsen äiti. Lisäksi perheeseemme kuuluu ihana kohta 6-vuotias Selma-koira, labradorinoutaja. Olen nyt ensimmäistä kertaa vaaleissa ehdolla, vaikka lähellä oli jo viime kauden ehdokkuus. Ajatus on siis kypsynyt ja asioihin haluan oikeasti vaikuttaa parantamalla kaupungin asioita kaikkien hämeenlinnalaisten hyväksi.

Olen työskennellyt kaupan-alalla, nuorten parissa sekä urheilun saralla. Opinnot ovat kulkeneet työn rinnalla nuoresta alkaen ja viimeisimpänä tutkintona valmistuin yhteisöpedagogiksi Humanistisesta Ammattikorkeakoulusta Nurmijärveltä, HUMAK. Yhteisöpedagogina minulle on tärkeätä ihmisten yhdessä tekeminen ja sitä myöden aikaan saavuus. Opinnot minulla jatkuvat isännöinnin tutkinnolla, joka täydentää omaa polkuani eteenpäin kohti yrittäjyyttä.

Harrastuksiini kuuluvat crossfit, golf ja luonnossa liikkuminen. Eläimet ovat lähellä sydäntäni, joten minut saattaa välillä löytää hevostallin lantalastakin hommista 😊

Lapset ja nuoret, liikunta ja luonto ovat minulle tärkeitä asioita. Näiden asioiden parissa haluaisin edistää Hämeenlinnaa yhdessä muiden kanssa.

Noora Lavonen