Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Ville Honkasaari

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Ville Honkasaari

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Ville Honkasaari

Olen 57-vuotias hauholainen maanviljelijä, yrittäjä. Perheeseeni kuuluu vaimo Soile sekä hänen kaksi aikuista ja kaksi yhteistä peruskouluikäistä lastamme.

Koulutukseltani olen agrologi. Peruskoulun kävin Hauholla ja lukion Hämeenlinnan yhteiskoulussa.

Viljelen kotitilaani Ilmoilan kylässä, aivan Pälkäneen rajalla. Viljelyssä on pääsääntöisesti perunaa, jonka jalostamme yrityksessämme sopimusviljelijöidemme perunoiden ohessa ruokateollisuuden tarpeisiin.

Perheyrityksemme työllistää 3 ulkopuolista työntekijää ja välillisesti useampia henkilöitä. Maanviljelyn ja yritystoiminnan  ohessa hoidan maatilaani kuuluvia metsiä.

Harrastuksiini kuuluu paikallinen metsästysseuratoiminta, paikalliset yhdistykset ja mielelläni vietän aikaa Lapissa luonnon parissa. Yhdessä tekemisen, esimerkiksi talkootoiminnan, koen mielekkääksi.

Hauhon seurakunnan luottamustoimissa olen ollut 2000-luvun alusta ja nykyään olen Hämeenlinnan seurakuntayhtymän kirkkovaltuutettu ja yhteisen kirkkoneuvoston jäsen.

Kunnallisessa luottamustoimissa olen ollut kuluvan vaalikauden ensin Hämeenlinnan kaupungin  varavaltuutettuna, sittemmin valtuutettuna sekä sosiaali-ja terveyslautakunnan jäsenenä. Olen myös maakuntavaltuuston jäsen.

Hämeenlinnan kaupunkia haluan kehittää viiden elinvoimaisen pitäjän ja vireän kantakaupungin kokonaisuutena, missä tunnustetaan kunkin osa-alueen voimavarat. Kaikilla  Hämeenlinnan alueilla on mahdollistettava ihmisten asuminen ja siksi haluankin edistää maaseudun asuinmahdollisuuksien hyväksikäyttöä.

Koti, uskonto ja isänmaallisuus kuuluvat ajatuksiini. Yritteliäisyys ja työnteon kannustaminen ovat minulle tärkeitä arvoja. Mielestäni nyky-yhteiskunnassamme on yksilöillä runsaasti oikeuksia, mutta myös velvollisuudet täytyy tunnustaa.

Ville Honkasaari