Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Harri Lassila

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Harri Lassila

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Harri Lassila

Vapauden liittolainen ja ikuinen kokoomuslainen. 

Olen rakennusalan ammattilainen. Työskentelen alan suomalaisen pörssiyhtiön tuotannon johtotehtävässä.Minulla on yli 30 vuoden kokemus yritystoiminnasta alalla jossa huiput ja taantumat seuraavat toisiaan kuin päivä ja yö. Menestyksen päiviä on ollut. Alan yöstä minulla on liiankin hyvä kokemus. Tuon päätöksentekoon perspektiiviä ja kokemusta monilta kunnan toimialoilta. Olemme puolisoni kanssa toimineet sijaisvanhempina yli kymmenen vuoden ajan. Tiedän lastensuojelun ongelmista jotakin.

Meiltä on käyty koulua kaikilla asteilla jo kohta 15 vuotta. Wilma on tuttu kanava. Joskus on jouduttu menemään lasten sanoin ”teräskarmit kaulassa saranapuolelta sisään” neuvotteluun koululle. Aina on kuitenkin lapsen etu voittanut ja on päästy sopuun. Minulle on tärkeää että jokainen lapsi nähdään yksilönä joka saa tarvitsemansa tuen. 

Me kaupunkilaiset teemme Hämeenlinnasta mieleisemme. Työpaikat, kiinnostavat asunnot, riittävät palvelut. Siinä se on.

Harri Lassila