Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Henna Hanka

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Henna Hanka

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Henna Hanka

Olen Henna Hanka, 39-vuotias palvelupäällikkö Hämeenlinnasta. Asun Tiiriössä perheeni kanssa ja olen toista kertaa ehdokkaana kaupunginvaltuustoon. Tällä valtuustokaudella olen toiminut valtuustoryhmän varajäsenenä, HS-Vesi Oy:n ja HS-hulevesipalvelut Oy:n hallituksen puheenjohtajana, Hämeenlinnan palloiluhalli Oy:n hallituksen jäsenenä sekä Pelastuslautakunnan varajäsenenä.

”Kaikille kaikkea eikä keneltäkään mitään pois” -ajattelutapa ei enää toimi, vaan nyt on aika tehdä päätöksiä joilla saamme kaupungin talouden kuntoon. Tarvitsemme Hämeenlinnan ympärille hyvää pöhinää, joka luo kaupungista hyvän paikan asua ja jossa toiminnot tukevat sujuvaa arkea. Tämän saavuttamiseksi tarvitaan puoluerajat ylittävä yhteinen näkemys tulevaisuuden Hämeenlinnasta sekä päätöksentekohalua/-kykyä vaikeissakin asioissa.

Työssäni valtionhallinnossa olen huomannut, että julkisella sektorilla asioiden muuttaminen on helpompaa sisältä päin. Tämän vuoksi haluan olla mukana toimimassa kaupunkimme parhaaksi ja tuoda myös valtuustotyöskentelyyn uudenlaista näkökulmaa, haastamalla ”näin on aina ennenkin tehty” -ajattelutavan.
Luodaan yhdessä Hämeenlinnaan hyvää pöhinää!

Henna Hanka