Kategoriat
Ehdokkaat

Ehdokasesittely Mari Pinomäki

Esittelyssä kuntavaaliehdokkaamme: Mari Pinomäki

Kuntavaaleissa valitaan valtuutetut kuntien valtuustoihin. Seuraavat kuntavaalit ovat huhtikuussa 2021. Hämeenlinnan Kokoomus haluaa toimia aktiivisesti Hämeenlinnan kehittämiseksi ja haluaa ehdokkaaksi kuntavaaleihin aktiivisia ja osaavia, kaiken ikäisiä ihmisiä, erilaisista taustoista.

Mari Pinomäki

Olen Mari Pinomäki, 18-vuotias lukiolainen Hämeenlinnan Rengosta. Olen synnyinperäinen renkolainen, mutta Rengon yhdistyttyä kuntaliitosten myötä Hämeenlinnaan vuonna 2009, minusta tuli hämeenlinnalainen. Perheeseeni kuuluu äiti, isä, pikkusisko ja koira. Vapaa-aikani kuluu pitkälti harrastusten parissa. Harrastan ratsastusta ja juoksua. Ratsastusta olen harrastanut jo 12 vuotta, mutta juoksu on minulle uudempi harrastus. 

Liityin Kokoomusnuoriin täytettyäni 15 vuotta. Politiikkaan mukaan lähteminen on ollut yksi elämäni parhaimpia päätöksiä. Olen kiitollinen siitä, kuinka monessa olen saanut olla mukana. Opettavaisempia kokemuksia itselleni on ollut muiden vaalikampanjoiden tekeminen. Sitä kautta olen alkanut ymmärtämään politiikkaa paljon paremmin. Olin mukana Timo Heinosen eduskuntavaalikampanjassa vuonna 2019 ja Henna Virkkusen europarlamenttivaalikampanjassa samana vuonna.Tällä hetkellä toimin Hämeenlinnan Kokoomusnuorten puheenjohtajana ja Hämeenlinnan Kokoomuksen kunnallisjärjestön sihteerinä. Aiemmin olin kahden vuoden ajan kaupunkimme nuorisovaltuuston puheenjohtajana ja nuorisovaltuuston edustajana kaupunginvaltuustossa. 

Kuntavaaleissa päätin asettua ehdolle, koska haluan olla kehittämässä Hämeenlinnasta elinvoimaisempaa ja parempaa kaupunkia sen asukkaille. Minulle tärkeää on peruspalveluiden säilyttäminen ja niiden tuominen helpommin asukkaiden tavoitettavaksi, lasten ja nuorten hyvinvointi, julkisen liikenteen kehittäminen sekä kaupungin elinvoimaisuuden lisääminen.

Toivottavasti olen sinunkin luottamuksesi arvoinen!

Mari Pinomäki